GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A vállalkozásból vállalat. A megvalósítás forradalma

: A vállalkozásból vállalat. A megvalósítás forradalma

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

218 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789633040270

tartalom:

˝Vajon mi kell ahhoz, hogy egy kis- és középvállalkozás vezetőjének ne kelljen minden apróságra odafigyelnie az operatív munka során? Mit kell tennie ahhoz, hogy vállalkozása szinte magától működjön? Van-e megoldás arra, hogy ne aprózódjon el a napi teendők során és maradjon elég ideje és energiája a hosszú távú stratégiai elképzelések megvalósítására? Vajon mikor adhatja át teljes bizalommal és nyugalommal életművét az új generációnak? A nagyvállalatoknak rendszerint megadatik e kérdések megoldásához a szükséges költségkeret és erőforrás luxusa, de a kisebb vállalkozások sem mondhatnak le arról, hogy kiegyenlítsék esélyeiket a nagyokkal szemben. Gary Harpst saját tapasztalatai alapján, reális és gyakorlatias módon mutatja be, mit tehetnek a "kishalak". Milyen forradalmian új módszerekkel építhetnek a vállalkozásukból sikeres vállalatot, hogy ne a napi rutinmunkára pazarolják tehetségüket, hanem cégük jövőjét szem előtt tartva megteremthessék az egyensúlyt a stratégiamegvalósítás és a folyamatos működtetés között. Ideje, hogy kezdetét vegye a megvalósítás forradalma!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!