GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A város lakóterülete

: A város lakóterülete

Kiadás:

Budapest, 1954

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Szociológia Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

217 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A város lakóterületének tervezése a gazdasági, műszaki, művészi, egészségügyi stb. kérdések egész sorát veti fel, valamennyi kérdésre egyetlen tanulmányban - sem a mű korlátolt terjedelme, sem a kérdések sokoldalúsága miatt - megfelelő alapossággal válaszolni nem lehet. Ezért feladatainkat korlátoztuk a város lakóterülete felépítésének, szerkezetének kérdéseire. Erre vonatkozólag korszerű tervezési elveket igyekeztünk megállapítani. Azonban nem lehet a kérdést ennyire leszűkítve sem tárgyalni. A lakóterület szerkezetének kialakítása összefüggésben van a lakóterület építészeti-művészeti kialakításával, a városegészségügy követelményeivel, az építés gazdaságosságának problémájával stb. Ezért a munka az összefüggéseket is tárgyalja, ezzel a problémák szélesebb körét öleli fel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!