GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A zűrzavar kora. Kalandozások az új világban

: A zűrzavar kora. Kalandozások az új világban

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

619 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639698472

tartalom:

˝E különleges könyv különleges szerzőjét méltán nevezik a "világgazdaság karmesterének", "az univerzum urának": Alan Greenspan tizennyolc esztendő után nemrégiben köszönt le az Egyesült Államok központi bankja, a Federal Reserve Bank, népszerű rövid nevén a Fed elnöki tisztségéről. Visszavonulása és ezzel egy időben megjelent könyve hatalmas visszhangot váltott ki a világsajtóban: ugyanaz a Greenspan, aki a Fed elnökeként csaknem két évtizeden át gyakorlatilag megközelíthetetlennek bizonyult, akinek a mindig ugrásra kész piac nemhogy a szavát, de a szavai közé pedáns megfontoltsággal elhelyezett vesszőket is úgy leste, mint a földi sorsot meghatározó isteni kinyilatkoztatást, most részletesen megírta a történetet, amelynek az ő személye és a pénzügyi világ a főszereplői. Greenspan művének első részében személyes életrajzi írását olvashatjuk, s egyben megismerhetjük szakmai fejlődése stációit. A második részben a Fed exelnöke feltérképezi a globális gazdasági környezetet, s zárásképpen megpróbál képet festeni a világgazdaság 2030-ra feltételezhető állapotáról, amit senkiével össze nem hasonlítható kivételes ismeretanyaga és tapasztalatai alapján méltán érdekesnek tarthat könyvének minden olvasója.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!