GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Adatbányászat. Koncepciók és technikák

, : Adatbányászat. Koncepciók és technikák

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Panem Kft.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

531 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635453949

tartalom:

"Az utóbbi néhány évtizedben mind az adatok előállításának, mind gyűjtésének lehetőségei igen gyorsan növekedtek. Elárasztanak tudományos adatok, orvosi adatok, demográfiai adatok, pénzügyi adatok, üzleti adatok. Az ebben szerepet játszó tényezők között említendő a vonalkódok el terjedése, az üzleti, kutatási, közigazgatási tranzakciók számítógépesítése, az adatgyűjtő eszközök fejlődése, ami a szövegek és képek számítógépes olvasó berendezéseitől a műholdas távérzékelőkig terjed. A World Wide Web globális információs rendszerként való használatának népszerűsége, további rendkívüli adat- és információáradatot zúdított ránk. Az adatmennyiség robbanásszerű növekedése sürgős igényt váltott ki olyan technológiák és automatizált eszközök iránt, amelyek intelligens segítséget nyújtanak számunkra abban, hogy ezt a rendkívüli adattömeget hasznos információvá és tudássá alakítsuk. Az adatbányászat az 1980-as évegén jelent meg, jelentős felfutást ért el az 1990-es évek során, és tovább virágzik az új évezredben is. Ez a könyv ennek a területnek átfogó képét mutatja be az adatbázis-kutató szemszögéből, amelynek során bevezet érdekes adatbányászati technikákba és rendszerekbe, tárgyalja az alkalmazásokat és kutatási irányokat. A könyv megírásához fontos motivációt, jelentett az igény egy rendszerezett keret felépítésére az adatbányászat tanulmányozásához. Ez ugyanakkor nagy, kihívást jelentő feladat ennek az igen gyorsan fejlődő területnek erősen multidiszciplináris jellege miatt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!