GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Ásványi eredetű természeti erőforrások rendszer- és függvényszemlélete

: Ásványi eredetű természeti erőforrások rendszer- és függvényszemlélete

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Ipar Bányászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

766 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963052502x

tartalom:

"A bányászati tudományok széles körében nagy biztonsággal és alkotó módon eligazodó és eligazítani képes szerző a technika és a közgazdaság oldaláról egyaránt közelíti meg a feladatot, bátran él a hazai bányagazdasági iskola eszköztárával, egyben jelentősen gyarapítja is azt. Külön öröm számomra e vonatkozásban, hogy messzemenően igazolva látom itt is, amit "Telepítéselmélet a bányászatban" című könyvem előszavában másfél évtizede így fogalmaztam meg: a matematikai formulák önmagukban holt eszközök, életet beléjük csak a széles körű szakmai ismeret és tapasztalat vihet, csak segédeszközök, amelyekkel bánni, belőlük olvasni külön meg kell tanulni. A szerző jelen munkájának tudományos és gazdasági jelentősége van, ezért jó szívvel ajánlom a könyvet nemcsak a bányamérnököknek, hanem a legtágabban értelmezett ásványvagyon-hasznosítással foglalkozó, legkülönfélébb műszaki és gazdasági szakembereknek." - Zámbó János, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagjának könyvhöz írt előszavából.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!