GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Az elégedett vevő a legjobb reklám. Szájreklámról mindenkinek

, : Az elégedett vevő a legjobb reklám. Szájreklámról mindenkinek

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Kereskedelem

Sorozat:

Profit könyvek

Terjedelem:

140 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637423494

tartalom:

"Ha tétovázunk, megvegyünk-e valamit, minek van nagyobb súlya: egy szellemes és látványos tévéreklámnak, vagy egy ismerősünk rövidke mondatának: Én már vettem! Csodálatosan működik!? Nem vitás, ezekkel a szavakkal egyetlen médiareklám sem versenyezhet. Első kézből származó, hiteles tapasztalatot közvetítenek, míg a médiareklámokról úgy érezzük, pénzért dicsérik a portékát – nem mindig ragaszkodva a tényekhez.
Kétségtelen: a szájreklámnál nincs hatékonyabb szószólója egy terméknek vagy egy szolgáltatásnak. Érthető, hiszen mindenütt jelen van, és észrevétlenül hat. Ebben van az ereje. De ezzel a „lopakodó jelenléttel” magyarázható az is, hogy még Amerikában is csak nemrég kezdtek megjelenni szájreklámmal foglalkozó könyvek. Ezek között Az elégedett vevő a legjobb reklám előkelő helyet foglal el. Kiemelkedő erénye, hogy gyakorlatias, világos és rendszeres. Közel 200 olyan módszert mutat be, amellyel pozitív szájreklámot hívhatunk életre elégedett vevőink és ügyfeleink körében, illetve elejét vehetjük a negatív szájreklám kialakulásának és terjedésének.
Kikhez szól a könyv? Mindenkihez, aki növelni akarja cégének részesedését a piacon. De különösen sokat nyújthat a kisvállalkozóknak, mert túl azon, hogy hatékony, a szájreklám olcsó is. Költségtakarékos és eredményes – ez teszi a tudatosan irányított szájreklámot a vállalkozási siker nélkülözhetetlen eszközévé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!