GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Az olajkorszak vége. Egy bizonytalan világ kezdetén

: Az olajkorszak vége. Egy bizonytalan világ kezdetén

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Politika Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

309 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525637

tartalom:

˝... az energiaipar világszerte kiépítette az olajkutak, tartályhajók, csővezetékek, szénbányák, erőművek, finomítók, távvezetékek, személy- és teherautók, vasutak és hajók hatalmas hálózatát - ezt a gigászi, elképesztően bonyolult rendszert, amely mintegy varázsütésre alakítja át az olajat (és testvéreit, a földgázt és a szenet) a mai civilizációt működtető hővé, energiává, mozgássá. Ez az emberi csoda immár jó háromszáz éve csaknem fennakadás nélkül csinál a szénből, olajból és földgázból gazdasági és politikai hatalmat, s táplálja egyszersmind a meggyőződést, hogy a nagyobb gazdagsághoz és biztonsághoz nem kell más, mint még több olaj, szén és földgáz. A világ évről évre több energiát fogyaszt, és ennek a folyamatnak nem látszik a vége. Ugyanakkor évről évre nyilvánvalóbb, hogy az elképesztő gépezet, melyet ennek az igénynek a kielégítésére hoztunk létre, a jelenlegi formájában immár fönntarthatatlan.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!