GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Az újkapitalizmus és ami utána jöhet...

: Az újkapitalizmus és ami utána jöhet...

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Új Mandátum Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Politika Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963960948x

tartalom:

"Szalai Erzsébet legújabb művében a globális újkapitalizmus viszonyait veszi szemügyre. Egészen új fogalmak bevezetésével és összefüggések bemutatásával alátámasztott fő megállapítása, hogy korunkban a globális tőke ellensúly híján felemészti önnön létfeltételeit, és ebben az öngyilkos folyamatban a társadalmat is magával ránthatja. Már amennyire a világszerte erősödő atomizáció körülményei között még egyáltalán beszélhetünk társadalomról, társadalmakról.  A szerző a könyvben különös figyelmet szentel a kelet-európai térség sajátos helyzetének, problémáinak. Az újkapitalizmus alternatíváit kutatva Szalai Erzsébet arra a következtetésre jut, hogy az emberiség számára az egyetlen pozitív szcenárió - egy a régihez semmiben nem hasonlító - újszocialista alternatíva. Ennek megvalósításában politikai oldalról a globalizációkritikai mozgalmak játszhatják a vezető szerepet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!