GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei

: Befektetés. Biztonságos megoldásoktól a magas kockázatig

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

304 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639686441

tartalom:

"A Befektetés című könyv a laikus befektetők segítségére lehet, hogy elkerüljék a vesszőfutást a tévedésektől egy esetleges krach beálltáig. Ez nem hagyományos befektetési szakkönyv. A szerző, aki maga is sikeres pénzügyi szakember, azt tanácsolja: induljunk ki abból, hogy a piaci hozamot várhatóan nem tudjuk túlszárnyalni. Szerinte a befektetőnek elsősorban világosan kell látnia saját adottságait és igényeit, meg kell tudnia fogalmazni a céljait. A piaci kockázat és hozam elemzése mellett nagy hangsúlyt helyez arra a kérdésre, hogy a befektető szemszögéből mi számít kockázatosnak, és az miként befolyásolja a saját portfóliója kialakítását. A könyv gyakorlatias tanácsai világossá teszik, hogy miként határozza meg a befektető stratégiájának jellegét a saját adottságaihoz tartozó befektetési időtáv. A befektetés világának vannak olyan részterületei is, amelyekkel nem feltétlen a befektetőnek, inkább pénzügyi szakembereknek, a befektetési alapok menedzsereinek kell foglalkozniuk. Ez a könyv segít abban, hogy ha szükséges, hogyan válasszon a befektető magának tanácsadót, milyen szempontok szerint értékelje őt, milyen kérdésekkel tesztelje megbízhatóságát, szakmai felkészültségét. A könyv elolvasásával a befektető már nem a gyakorta elhangzó kérdést teszi majd fel, hogy "Mibe fektessem a pénzemet?" - hanem a befektetési stratégiák realitásának megfelelően így fogja megfogalmazni: "Mibe fektethetem a pénzemet?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!