GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Controlling. Út egy hatékony controlling-rendszerhez

: Controlling. Út egy hatékony controlling-rendszerhez

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

212 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632240812

tartalom:

˝Az ismert szerző - aki tudományos munkássága mellett egy Magyarországon is piacvezetők közé tartozó, nemzetközi hírű tanácsadó cég vezetője - a témában kiadónknál több kiadást megért könyve után, a munkatársaival közösen írt legújabb műben az utóbbi években szerzett legfrissebb kutatási és gyakorlati tapasztalatokat összegzi. Nemzetközi és hazai vállalatok példáival illusztrálják, hogyan lehet a vállalat belső információs rendszerét a vezetői döntések szolgálatába állítani, illetve a vállalati igényeknek megfelelően kialakítani és működtetni. Meggyőzően mutatják be, mi módon kell átültetni a controllíngot a gyakorlatba: hogyan értékelhető a már működő elszámolási és tervezési rendszer; milyen intézkedések szükségesek ahhoz, hogy egy jól működő controlling-rendszert kiépítsünk. Mindezzel összefüggésben tárgyalják a controlling-rendszerek működéséhez szükséges számviteli alapokat, a fedezeti struktúrát, a készletértékelést, az állandó költségeket, a beruházások, az új projektek beillesztési kérdéseit, az üzleti modellezést stb. Újdonság a kötetben a stratégiai költségmenedzsment, a folyamatköltség-számítás, illetve a K+F-controlling fogalmának bevezetése és részletes kifejtése. A könyv a gazdasági képzést nyújtó felsőfokú intézményekben kötelező tananyag, és célszerű beépíteni a vezetőképző tanfolyamok anyagába. Haszonnal forgathatják továbbá a vállalati felső szintű vezetők, a gazdasági és pénzügyi szakemberek, a controllerek, a tervezők.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!