GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Csődbank a Kärntnerstrassén

: Csődbank a Kärntnerstrassén

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Gazdaságtörténet Politika Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

364 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525203

tartalom:

"Ennek a történetnek ott kellene befejeződnie, ahol elkezdődik. A bécsi Central Wechsel- und Creditbank - közismert nevén a CW - 1990-es éveiről szól, amiről már nem kellene szólnia. A CW kiszolgált, de tovább élt. A Kärntnerstrasse sarkán magasodó banképület ma kísértetkastély, de a könyv fejezeteiben újraéled. Ismét kinyílik egykori ügyfelei, például az osztrák kommunista párt pénzügyi nagyasszonya, a bolgár számítástechnika bécsi helytartója, a maffiával kokettáló üzbég gyapotkereskedő vagy a csehek óriásbankját levetkőztető, angyalarcú iratgyártó előtt. Felbukkannak a "Csődbankban" titkosszolgálatok, pártkatonák, pénzügyi szomszédvárak, a magyarországi bankkonszolidáció vitézei. S dörömböl ajtaján a politika, hiszen a CW-ügy 1998-tól Surányi-üggyé vált, a bankkal ütötték a bankárt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!