GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Eladósodás a világgazdaságban

: Eladósodás a világgazdaságban

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kérdőjel

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630548135

tartalom:

"Eladósodás a világgazdaságban kétségtelenül ez napjaink legsúlyosabb társadalmi-gazdasági problémája, melynek még hosszú távú megoldását illetően is teljes a bizonytalanság. Hogyan, miért s mikor bontakozott ki e veszélyes folyamat, milyen külső-belső, általános okokkal magyarázható az, hogy a legkülönbözőbb társadalmi-gazdasági helyzetű országok egyre súlyosabban eladósodtak. Kiemelten foglalkozik a szerző a tőkemenekítés kérdésével, a legújabb tőkepiaci fejleményekkel, az innovációkkal, azok formáival, hatásával. Az eladósodási probléma megoldásában az adósok és hitelezők egyaránt érdekeltek. S bár számos megoldási javaslatot alkalmaznak a gyakorlatban is, ezek egyike sem tekinthető ténylegesen és tartósan reális megoldásnak. A szerző végül vizsgálja, hogy a nemzetközi tőkeforgalom legfontosabb csatornái - a nemzetközi hitelpiacok és a pénzügyi világszervezetek milyen módon és feltételek mellett segíthetik elő az adósságprobléma enyhítését."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!