GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Én 2.0. Építsd online a személyes márkád

: Én 2.0. Építsd online a személyes márkád

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

309 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789633040874

tartalom:

"Pár évvel ezelőtt elég volt, ha önéletrajzunkat és motivációs levelünket elküldtük néhány cégnek. Bekerültünk a hr-esek adatbázisaiba, és jó eséllyel várhattuk, hogy behívjanak interjúra. Munkába állásunkat követően szép lassan elindulhattunk a vállalati ranglétrán. Manapság mindez kevés, valami megváltozott. A verseny egyre erősebb. Csak az juthat előbbre, aki karrierjét online is menedzseli, és önmagát adva, hitelesen felépíti személyes márkáját a digitális térben. Az internet egyre hatékonyabb eszköznek bizonyul, a közösségi média pedig egyenesen forradalmasította a kapcsolatépítés, az álláskeresés és a munkaerő-toborzás módszereit. Ma már szinte bárki elérhető és meggyőzhető a világhálón. Nem kétséges: a web 2.0 korszakában az Én 2.0 a nyerő. A szerző saját tapasztalatai és mások sikertörténetei alapján olyan eszközöket és módszereket mutat be, amelyekkel könnyen felépíthetjük online személyes márkánkat. Így karrierünket magunk irányíthatjuk, és nem kell többet reménytelenül sorban állnunk az állásokért, mert bármilyen hihetetlen, a munkáltatók fognak versenyezni értünk. Már csak rajtunk múlik, mennyire tudunk élni az összegyűjtött ötletekkel. Az Én 2.0 abban segít, hogy lépést tartsunk a világgal."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!