GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Építési beruházások kézikönyve. A gondolattól a kulcsátadásig

: Építési beruházások kézikönyve. A gondolattól a kulcsátadásig

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Terc Kft.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

899 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639535044

tartalom:

"A TERC kézikönyvsorozata új taggal bővült. Takács Ákos könyve végigkíséri az építés folyamatát az első gondolattól a megvalósulás fázisain keresztül az épület kulcsátadásáig. A mű az építésre koncentrál sajátos beruházói szemszögből, de közben kibomlik az építési folyamat sok szempontú, több irányú, bonyolult összefüggésrendszere. A könyv nagy erénye ez a teljességre törekvés, amit logikásan felépített fejezetekben tárgyal. A huszonhat fejezet kitér szinte az összes felmerülő problémára. Az Építési beruházások kézikönyve alapmű a folyamatban részt vevő valamennyi szereplőnek. A szerző, aki számos nagyberuházás részese volt, a tárgyilagos leíráson túl saját megélt, személyes tapasztalatait is megosztja velünk, néha meglepően őszinte és közvetlen módon, ami hitelessé teszi a művet és érthetővé a beruházás folyamatát. Abban a reményben ajánljuk a könyvet beruházónak, lebonyolítónak, tervezőnek, kivitelezőnek, üzemeltetőnek egyaránt, hogy egymás szempontjait jobban megértve az építést zökkenőmentesen és színvonalasan tudják végigvinni, amelynek célja nem más, mint az igényes épület létrehozásával emberi világunk javítása."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!