GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Építőipari gazdaságtan

: Építőipari gazdaságtan

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

489 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631763595

tartalom:

"Az építőipari gazdaságtan az ágazati gazdaságtanok egyike. Feladata, hogy az építőiparban a politikai gazdaságtan törvényszerűségeit konkretizálja, összefoglalja az építőiparnak a népgazdaságban elfoglalt helyét, szerepét, feladatait, vizsgálja, miként érvényesülnek a szocialista gazdaság törvényszerűségei az építőipari ágazatban, és módszereivel megalapozza az építőipar munkájának minél gazdaságosabbá, hatékonyabbá tételét. Az olvasó megismerheti a könyvből az építőiparban alkalmazott különféle műszaki megoldási változatok gazdasági hatékonyságának értékelési módszereit, a műszaki fejlődés gazdasági vetületeit és az ezek megítélésére alkalmas gazdasági és gazdaságmatematikai módszereket. Ismerteti az építőipari vállalatok gazdasági tevékenységének alapjait és a tevékenység során alkalmazott módszereket, törvényszerűségeket. A tankönyv az építészmérnökök, építőmérnökök és gazdasági mérnökök képzését szolgálja, és a műszaki egyetemi hallgatókon kívül az építőipari főiskolák növendékei is haszonnal forgathatják."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!