GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Építsünk katedrálist. Válogatás a multi-level marketing nemzetközi szakirodalmából

Építsünk katedrálist. Válogatás a multi-level marketing nemzetközi szakirodalmából

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Egy férfi egy kőbányán haladt át, ahol kőfejtők vágták és formázták az óriás gránittömböket. Nagyon nehéz, embert próbáló munka volt, és a legtöbben szörnyen izzadtak, szidták a köveket, ahogy hasították kalapácsukkal és vésőikkel. Ahogy haladt, a látogató megkérdezte a munkásokat: - Mit csináltok férfiak? - Mit csinálnánk? Törjük a követ! - válaszolták dühösen. Egy munkás a többiektől távolabb állt, valahogy másképp nézett ki, mint azok. Mosolygott, egy dallamot dúdolt, ahogy dolgozott, boldogan vágta a nagy tömböket. A látogató elámult. Hogy lehet az, hogy ez az ember így élvezi a munkát? Odalépett, és ugyanazt kérdezte tőle, mint a többiektől: - Mit csinálsz? A kőfejtő abbahagyta munkáját, ránézett a látogatóra, és így felelt: - Katedrálist építek! Hálózatunk "katedrálisának" tudatos tervezését és örömteli felépítését segíti hasznos gyakorlati és elméleti tanácsaival ez a válogatott tanulmányokat tartalmazó, minden, munkájára igényes, hálózatépítőhöz szóló oktatási segédanyag."

leírás:

Az első közel hetven oldalon a szöveg tollal aláhúzva.

Állapot:

közepes

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!