GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
ERP - vállalatirányítási rendszerek

, : ERP - vállalatirányítási rendszerek

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

329 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525939

tartalom:

"Minden cég életében elérkezik az a pillanat, hogy nem halogathatja tovább egy integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetését. A sikeres bevezetés lehet a versenyelőny forrása, a hatékony működés kulcsa, és alapvetően alakíthatja át a vállalat működését erre azonban jobb előre felkészülni. A rendszerbevezetéseknek azonban alig harmada sikeres az esetek kétharmadában rengeteg ráfordított idő és pénz után a cég vagy leállítja a bevezetést, vagy félkészen kezdik el használni a szoftvert. Vajon mi a sikeres bevezetés kulcsa? Miért sikerül egyeseknek, másoknak miért nem? Hogyan kell kiválasztani, bevezetni egy rendszert, milyen kritikus folyamatokat kell átszervezni? Hogyan kell átalakulnia a cégnek és a menedzsmentnek? Ezekkel a kérdésekkel szembesülnek mind a vállalatoknak, mind a bevezetéssel foglalkozó tanácsadócégeknél azok a vezetők, tanácsadók, informatikusok, termelési igazgatók, pénzügyi vezetők, kontrollerek és sokan mások, akik egy új rendszert szeretnének bevezetni, kiválasztani vagy egy régi rendszert megújítani, kicserélni. Ezeknek a kérdéseknek a közérthető megválaszolása volt a célja a könyv szerzőinek (egyikőjük egyetemi tanár, másikuk a P&G volt alelnöke). "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!