GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Hogyan készítsünk hatékony interjút? How to be a better... Interviewer

: Hogyan készítsünk hatékony interjút? How to be a better... Interviewer

Kiadás:

h. n., 1999

Kiadó:

CO-NEX Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Sajtó Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638401389

tartalom:

"Az emberek többsége egy használt autó megvásárlása előtt szerelőre bízza annak alapos átvizsgálását. A potenciális új jelöltek kiválasztását, interjúzását azonban a vezetők többnyire maguk végzik, minden előzetes ismeret és tanulmány nélkül. Pedig egy autó és egy ember "bonyolultsága" aligha hasonlítható össze egymással. Mégis az interjúzás terén - amelynek végső célja a jelölt minél mélyebb megismerése - mindenki szakembernek érzi magát. Van, aki az intuíciójában bízik, másoknak szuperbiztos kérdései vannak, sokan az első benyomásokra alapoznak. Talán ez az oka annak, hogy a szakirodalom az interjú hatékonyságát a jelölt későbbi beválása szempontjából - a többi kiválasztási módszerhez képest - alacsonynak tartja. Pedig a vezetők karrierje semmitől sem függ annyira, mint a beosztottak teljesítményétől. Mi tehát a megoldás? Ehhez nyújt segítséget Margaret Dale könwe, amely hiánypótló a magyar könyvpiacon. A könyv 6 fejezete kronológiai sorrendben írja le az interjú menetét az előkészítéstől az interjú lefolytatásán át a befejező mozzanatokig. Az elméletet több mint 50 példa, esettanulmány teszi gyakorlatiassá, olvasmányossá. Ahogy halad az olvasó a könyvben, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy az interjúzást is ugyanúgy tanulni kell, mint a könyvelést vagy a programozást. Egyvalamit azonban mindenkinek tudomásul kell vennie: ahogy úszni is csak vízben lehet megtanulni, az interjúzás terén is csak a gyakorlat 'tehet valakit szakértővé. Ehhez biztosítja a szilárd alapokat ez a részletes, korrekt és jó stílusban megírt mű. Az angol-magyar tükörfordítás pedig azoknak nyújt segítséget, akik az interjú angol szaknyelvét is szeretnék elsajátítani."

leírás:

Kétnyelvű.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!