GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Gazdaságirányítás és tervezés japán módra

: Gazdaságirányítás és tervezés japán módra

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Japán

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632216792

tartalom:

"Japán gazdasági sikerei jól ismertek. A világ számos országában elismerést és csodálatot váltottak ki az utolsó kéthárom évtizedben. Miért és hogyan sikerült Japánnak a gazdasági fejlettség ilyen magas szintjére emelkednie tradicionális jellege ellenére? - teszik fel sokan a kérdést. A kérdés megválaszolására már ez ideig is többen vállalkoztak, több könyv és tanulmány boncolgatta a japán gazdaságot. Móczár József új megközelítést választott: a gazdaságirányítási és tervezési rendszer elemzésével, bemutatásával igyekszik választ adni e japán gazdasági csoda sokszor vitatott kérdésére. A japán gazdaságirányítást a maga történetiségében, az ideológiai és kulturális gyökereinek bemutatásán keresztül jellemzi, és rámutat az etikai értékrend kontinuitásának gazdasági növekedést befolyásoló szerepére. A szerző részben a kétéves japán tanulmányútján szerzett tapasztalatai, részben pedig számos eredeti dokumentum és könyv feldolgozása alapján mutatja be többek között Japán gazdasági és pénzügyi mechanizmusát, a gazdasági menedzselésében alkalmazott legújabb piackonform irányítási eszközöket, a gazdasági-társadalmi tervezés egyes kérdéseit, a turnpike típusú tervezési modelleket."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!