GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Gyorsírászat Gabelsberger elvei szerint; Kulcs Markovits gyorsírászata 6. kiadásához; Gyorsírászati olvasókönyv Markovits Iván

: Gyorsírászat Gabelsberger elvei szerint; Kulcs Markovits gyorsírászata 6. kiadásához; Gyorsírászati olvasókönyv Markovits Iván "Gyorsírászata" hatodik kiadásához; Kulcs

Kiadás:

Pesten, 1871

Kiadó:

Lampel Róbert (Wodianer F. és fiai)

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Nyelvészet Régi nyomtatványok Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

132 p., 60 p., 60 p., 11 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A gyorsírás művészete méltán sorakozván századunk legkitűnőbb és legérdekesebb találmányaihoz, mindinkább magára vonja az általános figyelmet. Utat tört az már magának rég a parlamentek szűk termeiből kis a széles világba, mindig tágasb és tágasb körökbe szivárogva át. […] Európának majdnem minden nyelvére átvitetett Gabelsberger lágelmű teremtménye; csupán magyar nyelven nem volt eddig elvei szerint gyorsírás-tanunk. Késztetve érzém magam ennélfogva, azt hazám édes hangzatú nyelvére áttenni …"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!