GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Híresnek lenni. A hírnév mai természetrajza

: Híresnek lenni. A hírnév mai természetrajza

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963752570x

tartalom:

Tina Turner, Thatcher asszony, Putyin, Karl Lagerfeld, al-Fayed, Woody Allen, Michael Jackson - az illusztris névsor tagjai mind híresek. Híresek lettek. Híressé faragták őket. Rajtuk, híressé válásuk történetén keresztül mutatja be a kötet szerzője, az amerikai Maureen Orth, az igényes Vanity Fair magazin éles nyelvű, tisztánlátó riportere - maga is sztár a saját szakmájában -, mit is jelent a XX-XXI. század fordulóján Híresnek lenni. Orth kegyetlen éleslátással, szenvedélyes elemzőként rajzolja meg olykor tragikusan sikeréhes riportalanyai emberi portréját. A hírnév természetét kevesen vizsgálhatták annyira közelről, mint ő: immár harminc éve készít riportokat a világ leghíresebbjeivel, akiket ma már minden bulvárlap tegez, de senki nem ismer. Megkísérli a lehetetlent: megpróbál áthatolni a híreseket fojtogató sűrű imázs- és pletyka-anyagon, egészen a valóságig. A könyv bizonysága szerint a hírnevet ma nem az egyedülálló képességek vagy a rendkívüli tevékenység hozza meg: a híresség ma a média gyártmánya. Izgalmas, néhol kísérteties utazáson kalauzol végig minket a sztárvilág legjelentősebb személyiségei, botrányai és titkai között.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!