GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Hogyan építsünk nagy és sikeres multi-level marketing üzletet

: Hogyan építsünk nagy és sikeres multi-level marketing üzletet

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637423222

tartalom:

"ITT VAN VÉGRE AZ A KÖNYV, AMELY EGYSZERŰEN ÉS CÉLRATÖRŐEN BEMUTATJA A VILÁG LEGGYORSABBAN FEJLŐDŐ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZERÉNEK SIKERMECHANIZMUSÁT! Ma már sok évtizedes tapasztalat bizonyítja, hogy AZ MLM AZ ANYAGI SIKER EGYIK LEGBIZTOSABB ÚTJA. Segítségével egyedül csak az Egyesült Államokban több mint 350 000-en lettek milliomosok. De a világon sok millióra tehető azok száma, akik az MLM-nek köszönhetik anyagi függetlenségüket. AZ MLM AZONBAN TÖBB, MINT AZ ANYAGI BOLDOGULÁS ÚTJA. Lehetővé teszi azt is, hogy végre örömünket leljük a munkánkban; hogy önmagunkra támaszkodva érjünk el sikereket és így megszilárdult önbizalommal vágjunk neki az élet problémáinak; hogy megtanuljunk alkotó módon, energikusan cselekedni; hogy erőt érezzünk magunkban ahhoz, hogy másokat is hozzásegítsünk a sikerhez. ITT A KÖNYV, AMELY TARTALMAZZA ANNAK RECEPTJÉT: hogyan sokszorozzuk meg a jövedelmünket; hogyan építsünk fel egy sikeres és stabil MLM vállalkozást; hogyan válasszuk ki azokat az üzlettársainkat, akik eredményesen segítenek egy hatékony MLM szervezet felépítésében; hogyan válhatunk olyan hatékonnyá, hogy legyen időnk szeretteinkkel együtt élvezni az életet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!