GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Képernyők (h)arca. Tudósítás digitániából, a televízió, az internet és a mobil új világából

: Képernyők (h)arca. Tudósítás digitániából, a televízió, az internet és a mobil új világából

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Szociológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

332 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639686656

tartalom:

"Pacifisták vagyunk. Kerüljük a harcot. A harcmezőn is inkább arcokat keresünk. Digitániában azonban sok a pénz. És azt megszerezni valóban harc. De közben emberek százezrei agyukat, saját arcukat adják ahhoz a hihetetlenül gyors fejlődéshez, ami az internetet, a mobiltechnológiát, a képalkotási és továbbítási rendszereket jellemzi. Éppen e hihetetlenül gyors fejlődés során rögzítette ezt a pillanatképet Miskolczy Csaba, a "Blogter" létrehozója. Dokumentált és elemzett - az eddig láthatóvá lett nyomokból a következő évek történéseit igyekezett összerakni. A tévedés kockázatával, a "megpróbálom" bátorságával. Kiindulópontja máris tény: a médiaipar többszörös útkereszteződéshez ért. Az eddigi külön-külön fejlődő képernyők elkezdték egymás funkcióit helyettesíteni. Mi lesz ebből? Az eddig befogadók, használók, a képernyőket pénzünkkel, szabadidőnkkel fenntartók vajon miként élünk majd Digitániában? Az értünk folyó harc szünetében egymásra mosolygó arcok néznek ránk: sikeres tinédzserek, megőszült médiamogulok - a képernyők sajátos harcának szereplői, ahogy Miskolczy Csaba láttatja őket színes, élvezetes pillanatfelvételén."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!