GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Keressünk többet, mint eddig!

: Keressünk többet, mint eddig!

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1927

Kiadó:

Rózsavölgyi és Társa

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

182 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ez a könyv a perc könyve, minden kereskedő részére. Arra tanít meg, hogy hogyan lehet a tiszta hasznot növelni. Azt teszi, amit egy más könyv sem: felhívja a figyelmet a tiszta haszonra. Tény, hogy a modern üzletembernek olyan sok mindenfélére kell gondolnia, hogy könnyen elfelejt arra gondolni, ami a legfontosabb. Valósággal eltéved a napi teendők útvesztőjében, melyek valamennyien fontosak. Gyakran tévútra viszi a rutin, még ha egy nagy vállalat vezetője is. Napja egyik felét levelezéssel, másik felét apróságokkal tölti el. Lehet, hogy egész nap rohan, leveleket, táviratokat küldöz, panaszokat és kéréseket intéz, - és mégsem tett semmi olyat, ami vállalatának bevételét növeli. Valljuk be: éppen a legnagyobb vállalatokat vezetik úgy, mintha minisztériumi alosztályok, vagy vármegyék lennének. Van cég, amelyik százezer fontot is veszít évente és ezt négy-öt éven át cselekszi olyan nyugalommal, mintha ez volna a dolgok természetes rendje..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!