GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Könnyűipar Magyarországon. Light Industry of Hungary

Könnyűipar Magyarországon. Light Industry of Hungary

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Interpress

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Gazdaságtörténet Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

460 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630217872

tartalom:

"Azzal a céllal indítjuk útjára e kiadványt, hogy a hazai és a külföldi szakemberek bepillantást nyerjenek a közszükségleti cikkek számottevő részét előállító vállalatok és szövetkezetek életébe, megismerjék eddigi munkájukat, törekvéseiket. A könnyűipar a magyar ipar húsz alágazata közül nyolcat foglal magába, az iparban dolgozók 26 százalékát foglalkoztatja, s az ipar rendelkezésére álló eszközök 13 százalékát birtokolja. A belföldön forgalomba kerülő iparcikkek egynegyedét a könnyűipar több mint 400 ezer szakembere készíti. Ők állítják elő a külkereskedelem útján értékesített termékek egyhatodát is. Ezen túlmenően igen jelentős a könnyűipar szerepe a szolgáltatásokban. Érthető tehát, hogy a lakosság és a külföldi partnerek élénk érdeklődése kíséri az ágazathoz tartozó kétszáz állami vállalat és a csaknem ötszáz szövetkezet tevékenységét. Ezért is támogattuk együttes bemutatkozásukat, noha a kiadvány korlátozott terjedelme miatt főként azok szerepelnek benne, amelyek az áruellátásban és az exportban fontos szerepet vállalnak. Rövid beszámolóik megismertetik az olvasót az általuk megtett úttal, elmondják, honnan indultak el és hová jutottak el a 80-as évek elejére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!