GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Környezetvédelmi technika

: Környezetvédelmi technika

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Springer-Verlag

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Környezetvédelem Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

462 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637775447

tartalom:

"Förstner szakkönyve átfogóbb környezettechnikai ismeretek közvetítésén túl multidiszciplináris környezeti probléma megközelítése is. Több olyan környezeti problémát dolgoz fel, amelyet a világban csak nem rég ismertek fel, vagy amelyre csak nem régóta helyeznek hangsúlyt. Ilyen például a magyar szakirodalomban kevéssé tárgyalt radonsugárzás, vagy a szennyezett talajok tisztításának problémája is. A könyv óriási erénye a friss, korszerű szemlélet következetes végigvitele, a témakörök arányos súlyozása, a korszerű, egy-két éves ismeretek felhasználása. A szerző fokozatosan vezeti be az olvasót a környezeti problémákba, s csak az alapok, a kölcsönös függőségek, a környezetkárosító anyagok és azok terjedésének tisztázása után foglalkozik a környezetvédelem technikai és technológiai megoldásaival. Mondanivalóját esettanulmányok sokaságával támasztja alá, ami a magyar szakirodalomban még nem terjedt el. A problémakörök tárgyalását követően felvázolja a távlatokat is."

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!