GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Kvantitatív és dinamikus közgazdaságtan

: Kvantitatív és dinamikus közgazdaságtan

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

382 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A kötet címe nemcsak a könyv tartalmát fejezi ki, hanem utal Ragnal Frisch életcéljára és egész munkásságára. Leif Johansen írja: "Frisch összes munkáinak legfőbb közös vonása az a törekvés, hogy a közgazdaságtudományt egzakt, kvantitatív tudománnyá tegye. Pályafutásának még igen korai szakaszában ő maga határozott céljaként nyilatkozott erről." A "dinamikus" jelző pedig egyrészt a szerzőnek a dinamikus közgazdaságtan terén végzett úttörő munkásságára és a kötetnek ezt reprezentáló tanulmányaira utal, másrészt jelzi azt, hogy a közgazdaságtudomány állandóan fejlődő tudomány, amely fejlesztésének Frisch egész életét szentelte. Ragnar Frisch sok száz tanulmányt, tudományos beszámolót, jelentést írt, de viszonylag kevés energiát fordított a publikálásra. A megjelent munkák száma mintegy másfélszázra tehető. Kötetünk - a világ szakirodalmában először - gyakorlatilag a szerző teljes életművéből összeválogatott legjelentősebb tanulmányokat fogja egybe, az 1926-ban megjelent első nevezetesebb munkájától, a Nobel-díjasok 1971. évi ülésén elhangzott előadásának bővített anyagáig."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!