GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Lassuló idő. A gazdasági bajok magyarázatához

: Lassuló idő. A gazdasági bajok magyarázatához

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632213262

tartalom:

"A matematikai közgazdászt arról lehet megismerni, hogy napja java részét mindenféle ákombákomok, szimbolikus jelek firkálásával tölti, amelyek valóságos jelentését csak mintegy sűrű ködön keresztül óhajtva sejti, s amelyeket - mondjuk egy-két héttel később - maga is nehezen tud már kisilabizálni. Sebaj: a létrehozott cifrapapír nagy része, kilencvenkilenc vagy még nagyobb százaléka amúgy is papírkosárba vándorol, s csak igen kis töredéke lát napvilágot, amikor is fel kell szerelni az elmeszüleményt a benne szereplő jelek pontos magyarázatával, a levezetett összefüggések kimondásával és egy sor lábjegyzettel. Utóbbiak feladata annak felsorolása, hogy ki mindenki - többnyire néhány szintén matematikus közgazdász - foglalkozott már ezzel vagy hasonló kérdésekkel, s mennyiben hasonlít vagy tér el az eredmény az ő nézeteiktől."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!