GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Magyar-angol levelező mintakönyv

, : Magyar-angol levelező mintakönyv

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Novorg Kft.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Nyelvkönyv Angol nyelv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

402 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634851630

tartalom:

˝Ahogy a házasságok a mennyben, az üzletek írásban köttetnek. Az üzleti és társasági életben egy ügyesen megfogalmazott levél csodákat művel, a rossz stílusú pedig mindent tönkretehet. Nagyapáink, nagyanyáink sokkal jobban értettek ehhez a művészethez. Tanulták is, de kézbe vehették a különféle levelezési mintakönyveket is, amelyekhez hasonlót most nyújtunk át. A ma tevékenykedő korosztályok stílusát a személytelen, utasítgató bürokrácia megfertőzte. Leveleink gyakran szándékaink ellenére udvariatlanok, hivataloskodók, suták. Ideje, hogy leszokjunk róla. Különösen fontos az előzékeny és gördülékeny megfogalmazás az idegen, például angol nyelvű levelezésben, hiszen ezeken a nyelvterületeken a levélírás hagyományai töretlenek. Szemet szúr az ügyetlen írás. Sorozatunk második köteteként veheti kézbe a magyar-angol levelező könyvünket az elsőként kiadott német nyelvű könyv után. Ez a könyv nem kezdő nyelvtanulóknak készült. Arra számítunk, hogy azoknak takarít meg időt és energiát, akik rendszeresen leveleznek angolul. Ha Ön úgy találja, hasznos, vagy netalán hibás, hiányos ez az összeállítás, kérjük tájékoztasson véleményéről.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!