GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Megújuló energiák szerepe az energiaellátásban

: Megújuló energiák szerepe az energiaellátásban

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

B+V Lap- és Könyvkiadó Kft.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637746692

tartalom:

"A könyv célja, hogy-több témakörben (nap-, szél-, biomassza-, geotermikus energia, hidrogén-gazdaság) a szakmailag érdeklődő közvélemény, egyetemi és középiskolai hallgatók, politikusok, önkormányzatok, társadalmi szervezetek, újságírók számára reális képet fessen; megvilágítsa a nemzetközi és hazai lehetőségeket; a megújuló energiák elterjedésének gazdasági és ökológiai korlátait. Az olvasó betekintést nyer a fizikai, kémiai, műszaki, technológiai és gazdaságossági vonatkozásokba; a szerző állításait jól követhető számításokkal támasztja alá. A függelékből kitűnik, hogy a nukleáris energia még ma is sok országban (így hazánkban is) meghatározó, és számos ország terveiben szerepel a nukleáris villamosenergia-termelés bővítése. A hidrogéngazdaság és a prognózis témakörében néhány észrevételt is tesz. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!