GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Merj nemet mondani és juss el az igenig!

: Merj nemet mondani és juss el az igenig!

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639686502

tartalom:

"JIM CANIP, a világ első számú tárgyalási trénere elárulja, hogyan csökkentsük a tárgyalással járó érzelmi feszültséget. Módszere a már számtalanszor kipróbált, döntésalapú tárgyalás, ami lehetővé teszi, hogy szükségtelen kompromisszumok és engedmények nélkül érjük el céljainkat. Tárgyalásaink során sokszor mérlegeljük, mennyit adhatunk fel ahhoz, hogy a másik fél elégedett legyen. Jim Camp a hagyományos tárgyalástechnikával szemben sokkal hatékonyabb tárgyalási módot ajánl: KEZDJÜK NEMMEL! Nemet mondani nem feltétlenül azt jelenti, hogy az ember kemény és nem hajlik a megegyezésre. Sokkal inkább arról van szó, hogy egy "nem" megállítja a feleket a tárgyalásban, megtisztítja a terepet, és lehetővé teszi, hogy meglássuk a valós problémákat. E módszer bizonyítottan hatékonyan kizárja az alaptalan feltételezéseket, a fölösleges engedményeket, és megmutatja: - Hogyan kerülhetjük el, hogy "nagyon-akarónak" tűnjünk, hogyan küszöbölhetjük ki a "muszáj megtartanom ezt az ügyfelet!" vagy a "most kell eladnom ezt a házat!" típusú érzelmi válaszokat, és mindezek után hogyan kezdhetünk koncentrálni arra, amire befolyásunk van: magunkra. - Miért van az, hogy a legrosszabb, amit a tárgyalásokban hallhatunk, az az "igen" és a "talán" . Hogyan juthatunk el a probléma lényegéhez a jó kérdésfeltevés művészi alkalmazásával. - Hogyan derítsük ki, hogy ki az igazi "döntéshozó" és fejezzük be a "nem-illetékesekkel" való tárgyalást. A szerző arra biztat, hogy bátran adjunk hangot nemtetszésünknek, és biztosítsunk erre lehetőséget a partnerünknek is, így eredményesebben tárgyalhatunk az ügyfelekkel, vevőkkel, partnerekkel, gyerekekkel, szomszédokkal, munkatársakkal. Camp rendszeréből világossá válik, hogy a "nem"-től egészen egyenes út vezet az igenig. A "nem"-mel elérhetünk mindent, amit csak szeretnénk, és tartós kapcsolatokat építhetünk ki a tárgyalópartnereinkkel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!