GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Munka- és környezetvédelem

: Munka- és környezetvédelem

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

Tankönyvmester Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Tankönyv Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789632750569

tartalom:

"Ez a Munka- és környezetvédelem c. könyv, amit kezében tart a kedves Olvasó, a Tankönyvmester Kiadó tankönyvcsaládjának egyik alapozó tankönyve, és a szakmai oktatásban résztvevő tanulók számára foglalja össze a munka-, tűz- és környezetvédelem általános elveit. A tankönyvet az 1999-ben megjelent első kiadás óta többször javítottuk, átdolgoztuk figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait és a munkavédelem legújabb megközelítési elveit, a kockázatelemzést és kockázatértékelést. Ezek az elvek a munkavédelem korábbi megközelítésénél sokkal nagyobb súlyt helyeznek a balesetek, a munkahelyi ártalmak megelőzésére. A könyv további előnye, hogy tartalmazza a munka-, tűz- és környezetvédelemmel kapcsolatos rendeletek és szabványok adatait, amelyeket a 2007-es javított kiadásban aktualizáltunk. Az átdolgozott tankönyv kiegészült egy függelékkel, amiben megtalálhatók a legfontosabb, legújabb szabványok és ajánlások. A tankönyv minden szinten és iskolatípusban szükséges ismereteket foglalja össze az OKJ-ben előírt követelményeknek megfelelően. Reméljük, hogy az átdolgozott tankönyv továbbra is segíti a pedagógusok és a tanulók munkáját."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!