GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Munkapszichológia I-II. kötet

: Munkapszichológia I-II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Terjedelem:

847 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632808142

tartalom:

"A szakmai körökben ismert szerző nagy tájékozottsággal dolgozta fel a munkalélektan kialakulását, történetét, elméleti kérdéseit, módszereit, szociálpszichológiai vonatkozásait és várható fejlődési irányait. A bőséges, logikusan felépített ismeretanyagot tartalmazó mű pszichológusok (elsősorban természetesen munkapszichológusok), üzemi vezetők, vezetéssel foglalkozó szakemberek, egyetemi hallgatók számára ad jól használható áttekintést e gyorsan fejlődő és ma egyre aktuálisabb, nagy kiterjedésű tudományos területről.
Kezdő munkapszichológusaink gyakorlati munkájához a legtöbb impulzust bizonyára „A munkapszichológia módszerei” és „A fizikai környezet helyes kialakítása” című fejezetek adják. A figyelemre méltó, általános érdeklődésre számot tartó részletek közül is kiemelkedőek az alábbi fejezetek: Szervezetpszichológia; A munkatevékenység elemzése és fejlesztése; Az üzemi szociálpszichológia; A fáradtság.
A szerző könyve szerkezeti felépítésénél egy nálunk még nem eléggé elterjedt könyvtípust igyekezett kialakítani. A széles körű, színvonalas ismeretterjesztést gondosan dokumentálva, olvasmányosan, sok ábrával – sőt helyenként egy kis humorral fűszerezve – igyekszik megvalósítani. A szinte teljességre törekvő bibliográfia a szakembereket hozzásegíti a további tájékozódáshoz.
"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!