GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Ne többet, hanem másként! A sikeres értékesítés mesterfogásai

: Ne többet, hanem másként! A sikeres értékesítés mesterfogásai

Kiadás:

Budapest, 2004

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereskedelem

Terjedelem:

177 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632438906

tartalom:

"Sokan írtak már jó könyveket az értékesítés témakörében. E remek szerzők legfőbb közös jellemzője, hogy döntő többségük külföldi. Ennek a könyvnek a szerzője idehaza lett sikeres értékesítési szakember, és művében azokat a módszereket tárja fel, amelyekkel Magyarországon, a hazai viszonyok között bárki sikeres üzletkötővé válhat.
A könyv végigkíséri az olvasót az értékesítéshez szükséges szemléletmód kialakításától kezdve a mesterfogásokig, mialatt nem egyszerűen olvasnivalót kínál, hanem lépésről lépésre gyakorlati útmutatást is nyújt.
Annak ellenére, hogy ez a mű elsősorban az üzleti élet szereplőinek íródott, nem csak azoknak jelent segítséget, akik értékesítéssel foglalkoznak, hanem azoknak is, akik a munkájukat szeretnék nagyobb hatékonysággal végezni, vagy az ötleteiket szeretnék megvalósítani, de jól hasznosítható a magánéleti sikerek elérésében is."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!