GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Nemzetközi kereskedelempolitika

: Nemzetközi kereskedelempolitika

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Aula Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Politika Tankönyv Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

396 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635031394

tartalom:

E tankönyv a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdasági, külkereskedelmi szaktanulmányokat folytató hallgatói számára készült. A szerző ugyanakkor reméli, hogy munkájával segítséget nyújthat mindazoknak, akik gyakorlati tevékenységük, szakmai feladataik kapcsán, illetve ettől függetlenül is érdeklődnek a kereskedelempolitika kérdései iránt. A tankönyv elsődleges célja, hogy a kereskedelempolitika alapkérdéseit tárgyalva felkészítsen a külkereskedelmi kapcsolatok alakulásában fontos szerepet játszó ezen tényezők nemegyszer bonyolult, összetett jelenségeinek elemzésére, jobb megértésére, ismeretanyagával hozzájáruljon a külkereskedelemi tevékenységünket érintő gazdaság-, kereskedelempolitikai döntések hatékonyabb előkészítéséhez, azok várható következményeinek felméréséhez. A tankönyv elsősorban négy fő kérdéskör viszonylag részletesebb feldolgozására vállalkozik. Mindenekelőtt a kereskedelempolitika kialakulását, fogalomkörét, klasszikus és modern irányzatait, ezen irányzatok harcát, illetve sajátos szimbiózisát elemzi. A szerző figyelme elsősorban a protekcionista kereskedelempolitika szerepére, azokra a tényezőkre, a protekcionista kereskedelempolitika szerepére, azokra a tényezőkre, okokra irányul, amelyek a nemzetközi gazdasági kapcsolatokban történő "makacs", nemegyszer igen intenzív jelenlétét magyarázhatják.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!