GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Nemzetközi magánjog és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok joga

, : Nemzetközi magánjog és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok joga

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Jog

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

493 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Könyvünk öt magyar nyelvű és két angol nyelvű kiadása tanúsítja, hogy ez a monográfia fontos szerepet tölt be a jogtudomány, a jogalkotás, a jogi gyakorlat és a jogi oktatás szolgálatában. Ezt a szerepet továbbra is vállalni akarja. Az új kiadásra szükség volt, mert a korábbiak elfogytak, és a 2000-ben megjelent ötödik kiadás óta sok minden történt a nemzetközi magánjogi viszonyok és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok joga területén.
A legfontosabb változások európai uniós tagságunkkal függenek össze. A 2004. május elsején történt csatlakozás előkészítése során számos olyan jogszabályi változásra került sor, amely-e könyv témakörét érdemben érintette, és amelyet az átdolgozás során figyelembe vettünk. Kiemelkedő jelentőségénél fogva itt is utalunk a munkaszerződésre vonatkozó nemzetközi magánjogi szabályok gyökeres átalakulására, a nemzetközi szerzői jogban és a nemzetközi iparjogvédelemben bekövetkezett változásokra, továbbá a joghatóságra, a külföldi határozatok elismerésére és végrehajtására vonatkozó Brüsszel I. és (módosított) Brüsszel II. rendeleteknek, valamint a fizetésképtelenségi eljárásra vonatkozó európai uniós rendeletnek a csatlakozásunkkal bekövetkezett hatályba lépésére."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!