GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Óvakodj a pucértól aki az ingét kínálja neked. Tedd, amit szeretsz, szeresd, amit tenned kell és nyújts többet annál, amit ígértél

: Óvakodj a pucértól aki az ingét kínálja neked. Tedd, amit szeretsz, szeresd, amit tenned kell és nyújts többet annál, amit ígértél

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nagy Menedzser Könyvek

Terjedelem:

260 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637737464

tartalom:

"A Magyarországon is nagy sikert aratott Cápák közt sértetlen, avagy a kapitalizmus iskolája című könyv szerzőjének második könyve valóban többet nyújt az ígértnél. A 90-es évek szellemében fogant gyors sodrású szövege, mulatságos anekdotái, csípős és találó megfogalmazásai lebilincselik az olvasót, és észrevétlenül tanítják a boldogulás művészetére. Mackay könyve nem csupán az üzleti siker összetevőit elemzi szellemesen, ennél jóval több, életre szóló tananyag valamennyiünk számára. Arra való, hogy könyvespolcunkról leemelve újra és újra elolvassuk egy-egy passzusát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!