GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Piackutatás

Piackutatás

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

398 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631630641

tartalom:

"A könyv jóval nagyobb terjedelemben mutatja be a piackutatási módszereket, mint a felhasználóknak írt, hasonló célú könyvek. Az elméleti igényességgel bemutatott módszertant gazdag példaanyag és a "megtörtént" piackutatási feladatok megoldását tárgyaló esettanulmányok támasztják alá. A gyakorlati problémák piackutatási feladattá "fordításának", majd a piackutatás elvégzésének és az eredmények értelmezésének az a magas színvonalú bemutatása, amely a könyvet jellemzi, meggyőző erővel bizonyítja a piackutatás meghatározó szerepét a marketingmunka minden elemében. Ezzel az üzenettel ajánlom a könyvet mind a gyakorlatban dolgozó marketingszakembereknek, mind a gyakorlatorientált felsőfokú képzés tanárainak és hallgatóinak. (Dr. Simon Judit, egyetemi docens) A 90-es évek elején - amikor újra piackutatással kezdtem foglalkozni - szükségem lett volna a fókuszcsoport-módszer mélyebb leírására, hogy ajánlatot tudjak adni egy megbízónak. Az általam ismert szakkönyvekben erről mindössze egyetlen mondatot találtam. Egy másik esetben a monadikus tesztmódszert szerettem volna tanulmányozni, azonban a hazai források semmilyen támpontot sem adtak ehhez. Az értelmező szótárból annyit tudtam meg, hogy a "monadikus" szó jelentése "egy vegyértékű". Ebben a könyvben számtalan más módszer mellett ezek is megtalálhatók, és a konkrét marketingproblémákhoz kapcsolódó feldolgozás nagyban megkönnyíti a piackutatási technikák megértését. Nagyon jó összefoglalást ad a gyakorlatban leggyakrabban használt módszerekről, ezért hasznos nekem ez a Piackutatás szakkönyv. (Csauk Ágnes, market research manager, Kraft Jacobs Suchard)"

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

5 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!