GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Reklám az interneten

, : Reklám az interneten

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Geomédia Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

446 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637910735

tartalom:

"A gazdagon illusztrált kézikönyv részletesen bemutatja az internetes marketingben rejlő különleges lehetőségeket és a rohamléptekben fejlődő online reklámozás eszközeit. Elkészítéséhez a szerzők sok száz honlapot tanulmányoztak át, így valóban a létező tendenciákat írják le. Foglalkoznak többek között az internetes direkt marketinggel, a reklámok mérési módszereivel, pozicionálásával, árképzésével, az online piackutatással, a reklámvásárlás folyamatával, a reklámok értékesítésével. Mintát ajánlanak az online médiaajánlat elkészítéséhez, és megmagyarázzák az internetes reklámozás legfontosabb szakkifejezéseit. A könyvet kiegészítettük az internetes marketingben fontos magyar szereplők adataival is. Robbin Zeff az internetes reklámozással, piackutatással, valamint tanácsadással foglalkozó The Zeff Group elnöke. Olyan klasszikussá vált mű szerzője, mint a The Nonprofit Guide to the Internet. Amerika-szerte híres "Az internetes reklámozás és marketing" című előadás-sorozata. Brad Aronson a sikeres elektronikus reklámügynökség, a philadelphiai ifrontier elnöke. Elismert szakember a webes reklámozás és marketing területén, állandó tanácsadó rovatot vezet az Interactive PR and Marketing című kiadványban. Néhány évvel ezelőtt már sejtettük, hogy az online reklám nem pusztán a mérnökök játékszere lesz. Egy külhoni konferencián aztán éppen Brad Aronson felszabadult, magabiztos előadása győzött meg arról, hogy napidíjamat az ő könyvére költeni stratégiai invesztíció lesz. Mára az a régi angol kiadás saláta lett - és közben itthon felépül az online reklámipar."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!