GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Részvényesek könyve

Részvényesek könyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Girozentrale Befektetési Rt, Welcome Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

170 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Hogyan vegyünk részvényt? Mi az a bróker-póker? Mennyi adót fizetünk az osztalék után? Örökölhető-e a részvény? Spekuláció rizikó, tőzsdekrach, "kurzushuszárok", naponta halljuk a kifejezéseket, de tudjuk-e, hogy valójában mit is jelentenek pontosan? Nyilván Önnek sem mindegy, hogy havi huszonöt százalék nyereséget könyvel-e el (van ilyen részvény), avagy egy nap alatt elveszti tőkéjének huszonöt százalékát. A szerencsét nem lehet persze receptre felírni. Ez igaz. De az is igaz, hogy nagyobb eséllyel indul a "tőzsdeharcban" az, aki tisztában van a börze kulisszatitkaival, aki eligazodik a jogszabályok útvesztőjében, mint az , aki találomra megy az első brókercéghez, letesz az asztalra százezer forintot és azt mondja: "Tessék ezért részvényt adni!" Úgyhogy régi tőzsdéseknek, kezdő amatőröknek egyaránt ajánljuk ezt a kézikönyvet ... hátha segít. Ne feledje; csak az első milliót nehéz megkeresni. A többi már magától megy."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!