GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Stratégiai szafari. Útbaigazítás a stratégiai menedzsmentben

Stratégiai szafari. Útbaigazítás a stratégiai menedzsmentben

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

436 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525823

tartalom:

"Mi is az a stratégia? Kinek van stratégiája? Hogyan válaszolhatunk ezekre az alapkérdésekre, amikor egyes vállalatok nagy munkával kidolgozott stratégiai dokumentumok alapján működnek, másoknál radikális változásokat tapasztalunk, megint másoknál nincsen írott stratégia, a döntések mégis stratégiai gondolkodásról tanúskodnak? Henry Mintzberg, a stratégiai szakirodalom egyik legnagyobb alakja, szerzőtársaival együtt átvágja a "gordiuszi csomót". Az egyes stratégiai iskolák igényes és mégis olvasmányos feldolgozásával, s ami a legfontosabb, bőséges példaanyaggal bizonyítja: ezekre a kérdésekre ne keressünk egyetlen, mindenre érvényes választ. Többféle stratégiai gondolkodás létezik, amelyek követése egyaránt sikerhez vezethet, a fordítva is igaz: egyetlen metódus sem garantálja a sikert. A vezetők számára a könyvnek két óriási haszna van: segíti az "önazonosítást", azaz a ráismerést a saját módszerre, valamint feltárja másféle gondolkodásmódok titkait, amelyek elvezethetnek az üzleti sikerhez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!