GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Tőzsdekalauz

: Tőzsdekalauz

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Magyar Tőzsdealapítvány

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630328720

tartalom:

"Ez a könyv belépő a tőzsdék birodalmába. Útmutató ahhoz, hogy miképpen lehet tájékozódni ebben a furcsa, idegen, olykor kiismerhetetlen világban, ahol minden mindennel összekapcsolódik. Ahol a kereslet és a kínálat törvénye uralkodik, s emögött rejtélyes, különös dolgok bújnak meg. Ahol érdemes járatosnak lenni a lélektanban, mert enélkül a többi tudomány semmit sem ér. Ahol egy pletyka lavinát indíthat el. Ahol a homályos háttérből láthatatlan kezek irányítják az árfolyamokat. Azt szokták mondani, a tőzsdézéshez alapvetően négy dolog szükséges: pénz, kitartás, ész és szerencse. Vagyis: Legyen pénzed, hogy bírd az esetleges veszteségeket, s hogy kivárhasd a szerencse fordulását; legyen türelmed, ne kapkodj össze-vissza, mert hamar elcsúszol; helyén legyen az eszed, figyelj az eseményekre, légy kritikus, hogy következtetésed helyes legyen, és végül legyen szerencséd is. "

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!