GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Üzleti folyamat benchmarking. A legjobban bevált gyakorlatok felkutatása és meghonosítása

: Üzleti folyamat benchmarking. A legjobban bevált gyakorlatok felkutatása és meghonosítása

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

316 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631630005

tartalom:

"A benchmarkingnak egyezményes magyar elnevezése még nincs. Úgy tűnik, éppen olyan lefordíthatatlan, mint a marketing vagy a franchise. Bízunk benne, hogy a kialakuló terminológia kérdésein a szakma hamar átlép és összpontosít a benchmarking hazai gyakorlati alkalmazására, mely munka eredménye a vállalkozás egészének és részeinek objektív minősítése. Ez a minősítés és viszonyítás az alapja a fejlesztési célok meghatározásának, ezáltal a globális versenyben való sikeres részvételnek. A gyakorlati alkalmazás szempontjából lényeges, hogy a szerző az elméleti alapok áttekintését követően a "hogyan tegyük" kérdésekre összpontosít és a módszerek alkalmazására gyakorlati példákat mutat be. Ezen példák alkalmazhatóságát támasztja alá a hazai gyakorlatot áttekintő rész és a fogalommagyarázat. A könyvet azon vezetőknek ajánljuk, akik a valósággal kívánnak szembenézni és tudatában vannak annak, hogy a jobbaktól nem félni, hanem tanulni kell. A könyv magyar kiadása fontos része a State University of New York, a Magánvállalkozásokat Fejlesztő Központ Alapítvány munkájának, mely munka célja a korszerű menedzsment módszerek hazai alkalmazásának elősegítése. Köszönjük mindazok munkáját, akik a világszerte sikeresen alkalmazott benchmarking elméletét és gyakorlatát bemutató mű magyar kiadását lehetővé tették. (Kézdi Árpád)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!