GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Üzleti matematika

, : Üzleti matematika

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Panem, McGraw-Hill

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Matematika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Schaum-könyvek

Terjedelem:

290 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637628487

tartalom:

Az üzleti élet tele van számokkal! Gondoljunk csak arra, hogy a bolti eladótói a bankszakemberekig szinte mindannyian, nap mint nap rákényszerülünk egyszerűbb vagy bonyolultabb matematikai műveletek elvégzésére. A négy alapműveletet, a százalékszámítást, illetve a mértékegységek közötti átszámítást ugyanúgy megtalálhatjuk e könyvben, mint a kamatszámítást, az árrés-számítást, a részvények és kötvények hozamának kiszámítását. A bonyolultabbnak tűnő feladatok megoldása sem ördöngösség, ha tudjuk, mit is kel csinálni. Nos, ebből a könyvből megtudhatjuk! Ez a könyv - amelyből eddig világszerte 25 millió példány kelt el - az üzleti életben használt matematikai fogalmak, problémák gyakorlati alkalmazására épül. Részletesen kidolgozott feladatok sokaságán kalauzolja végig az olvasót, a tanulót. A fogalmakat tömör, jól érthető definíciók, magyarázatok formájában, szemléletes példákkal tárja elénk. Frissen megszerzett ismereteinket gyakorló feladatok százain tehetjük próbára. A könyv elsődleges célja, hogy a tanulók, olvasók eligazodjanak a gyakorlati üzleti élet matematikai problémái között, és ha nem sajnálnak egy kevés időt és fáradtságot, akkor az üzleti matematika alapvető ismereteivel lesznek gazdagabbak.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!