GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Üzletkötés a gyakorlatban

: Üzletkötés a gyakorlatban

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Bagolyvár Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kulcs Könyvek

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637423362

tartalom:

˝A huszonkilenc éves Frank Bettger még súlyos anyagi gondokkal küszködő, sikertelen ember, aztán néhány év leforgása alatt már Amerika egyik legeredményesebb biztosítási üzletkötője. Mi a titka ennek a bámulatos sikernek? Az a módszeresség, ahogyan nagy példaképének, Benjamin Franklinnek tanácsaiból kiindulva nekilátott, hogy kiszűrje, tökéletesítse és következetesen alkalmazza a gyakorlatában bevált üzletkötési technikákat. Az eredmény: megsokszorozott jövedelem, a jól végzett munka öröme, majd később ez a könyv. Az Üzletkötés a gyakorlatban minden sorából sugárzik, hogy olyan ember írta, aki a terepen próbálta ki mindazt, amit követésre ajánl. A szerző nemcsak lépésről lépésre követi az üzletkötés menetét, és azt, hogy az egyes lépéseknél milyen technikák biztosítják a sikert, hanem ennél azonban sokkal tovább megy. Mivel tapasztalatból tudja, hogy a sikeres alkalmazáshoz nem elég csupán megérteni egy technikát, hanem a rutin szintjén kell uralnunk azt, a könyv végén bemutatja az önszervezésnek azt a módszerét, amellyel bárki kialakíthatja magában a szokásokat, amelyek szakmájának kiváló mesterévé teszik - legyen bármi is ez a szakma.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!