GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Vállalatok társadalmi felelősségvállalása

, : Vállalatok társadalmi felelősségvállalása

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639689014

tartalom:

"Bizonyára mindannyian szívesen teszünk, tennénk egy jobb világért. Nem csak egyéni, hanem vállalati szinten is érdemes. Sőt egyre inkább szükséges felvállalni egy-egy jó ügyet - de nem mindegy, hogyan tesszük ezt. Philip Kotler alapműve - amit a szakma "a CSR bibliájaként" emleget - a vállalati társadalmi felelősségvállalás izgalmas problematikájának első alaposabb elemzéseként, és - érdekes esettanulmányai révén - első példatáraként jelenik meg magyar nyelven. Kotler műve mérföldkőnek számít a témában: tipizálja és definiálja a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának különböző módjait, részletesen - és neves cégek gyakorlati példáit bemutatva - elemzi az egyes típusokban rejlő lehetőségeket. Sőt konkrét ajánlatokat is ad a CSR-programot tervező cégeknek, ami a különböző célokhoz illő jótékonysági törekvéseket, a támogatás eszközeit, formáit, a lebonyolítás módszereit illeti, egészen a partnerként együttműködő jótékonysági szervezetek megválasztásáig útmutatást nyújt. A felelősséggel gondolkodó és tevékenykedő vállalatvezetők, marketing, PR- és CSR-szakemberek, az érintett civilek és a kormányzati szereplők könnyen eligazodhatnak a kötet jól felépített struktúrájában. A magyar kiadást az itthon megvalósult CSR-programokat bemutató fejezet egészíti ki."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!