GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Vállalkozás. Új vállalkozások indítása, fejlesztése és működtetése

, : Vállalkozás. Új vállalkozások indítása, fejlesztése és működtetése

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Jog Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

759 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630560194

tartalom:

˝A vállalkozó felismer egy üzleti lehetőséget, és azt keresztülviszi, mert bízik magában, mert újat akar, mert sikert akar. Hisrich és Peters könyve a vállalkozóknak szól. Azoknak, akik most kacérkodnak a gondolattal, hogy ötletüket valóra váltsák, és csökkenteni akarják a kudarc kockázatát. De szól a könyv azoknak is, akik már belevágtak az üzletbe, és szeretnének még sikeresebbek lenni. A könyv összefoglalja az új és a tapasztalt vállalkozók számára legfontosabb ismereteket. Segít az üzleti terv elkészítésében, módszert ad az új üzleti elképzelések kitalálásához, az ötlet piaci értékeléséhez, a piac felméréséhez és befolyásolásához. Sok vállalkozó kerülheti el a pénzhiányos időszakokat, és érhet el jelentős nyereséget, ha a könyvből elsajátítja a pénzügyi tervezés, a finanszírozás és a hitelszerzés fortélyait. Az olvasó gyakorlati tanácsokat kaphat a vállalkozás kezdeti szakaszának sajátos vezetési problémáinak megoldásához, a terjedőben lévő franchise alkalmazásához, és végül a vállalkozás befejezéséhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!