GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Vállalkozások gazdaságtana. A mérlegképes könyvelő vállalkozási szakos hallgatók részére

Vállalkozások gazdaságtana. A mérlegképes könyvelő vállalkozási szakos hallgatók részére

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Perfekt Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963394273x

tartalom:

"E könyv a vállalkozási szakos mérlegképes könyvelői képzés Vállalkozások gazdaságtana című tantárgyának tananyagát tartalmazza, és azokból a szakmai követelményekből indul ki, amelyeket e területen a PM 11/1995 (V.27.) sz. rendelete meghatározott. Kiadványunk az alapvető közgazdasági és vállalkozási kategóriák, a vállalati stratégia és üzleti terv, a marketing, a tervezés és szolgáltatás tervezése és szervezése, az innováció és a tárgyi eszközök, az emberierőforrás-gazdálkodás, az anyaggazdálkodás, készletgazdálkodás, forgóeszköz-gazdálkodás, a vállalkozás pénzügyei és a vállalkozások válságmenedzselése tárgykörökben olyan elveket, módszereket és gyakorlati ismereteket tárgyal, amelyek elsajátítása révén a mérlegképes könyvelő alkalmassá válhat ilyen irányú feladatainak eredményes ellátására. A kötet végén található irodalomjegyzék támpontokat nyújt az olvasó számára, hol találhatja meg egyes témakörök részletesebb kifejtését."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!