GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Versenystratégia. Iparágak és versenytársak elemzési módszerei

: Versenystratégia. Iparágak és versenytársak elemzési módszerei

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Menedzsersorozat

Terjedelem:

384 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630563649

tartalom:

"Milyen tényezők idézik elő a versenyt egy adott iparágban? Mit fognak tenni a versenytársak? Hogyan fog az adott iparág (üzletág) fejlődni? Hogyan reagáljanak a stratégiai tervezők a verseny kihívásaira? Mit tegyen egy vállalat, hogy a versenyben a legjobb pozícióba kerüljön? A piacgazdaságban élethalálharcot folytató vállalatok legfontosabb kérdéseire ad választ Michael Porter világhírű könyve. A nemzetközi piaci verseny porondjára lépő magyar vállalkozóknak és vezetőknek létfontosságú tudnivalókat kínál ez a könyv, útmutatót ad például annak eldöntéséhez, hogy érdemes-e egy iparágban új vállalkozást indítani. Radikálisan átalakuló gazdaságunkban az is fontos kérdés lehet, hogy érdemes-e egy stagnáló iparágban bent maradni; ha igen, hogyan lehet profitot elérni ott, ahol mások erre nem látnak esélyt, ha viszont nem, hogyan lehet okosan távozni. A privatizálás előtt álló vállalatok tanácsokat kaphatnak az eladás előtt választható stratégiákra, míg a vétel gondolatával foglalkozó befektetők mérlegelésük megalapozásához meríthetnek ötleteket a könyvből. A Versenystratégia hasznos kézikönyv mindazok számára, akik szisztematikusan és nemcsak megérzéseikre alapozva kívánják a verseny játékszabályait és számos amerikai vállalat versenybeli magatartását megismerni. Aki professzionálisan akar sakkozni, gyakran fordul szakkönyvekhez, akármilyen született tehetség is. Porter munkája kiváló szakkönyv."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!