GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Vezetői gazdaságtan

: Vezetői gazdaságtan

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

438 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630939088

tartalom:

"Az első olyan mű, mely a hazai viszonyok között is értelmezhető és hasznosítható formában dolgozza fel a vezetői gazdaságtan témakörét. A könyv alapvetően a mikroszférában dolgozó vezetők és segítőik gazdálkodási ismereteit kívánja felfrissíteni, megújítani. Az első olyan mű, mely a hazai viszonyok között is értelmezhető és hasznosítható formában dolgozza fel a vezetői gazdaságtan témakörét. Ötleteket, információkat ad a vállalati gazdálkodás újragondolásához, szakmai kontrolljához. Nagy súlyt helyez a legfontosabb döntéselőkészítő módszerek értelmezésére, elemző jellegű bemutatására, továbbá a gazdasági becslőmódszerekre, mint a vezetői tisztán látás egyik csodafegyverére. A mondandót sok ábra és gazdag példaanyag teszi közérthetőbbé. Haszonnal forgathatják a makrogazdaság döntéshozói is. Az egyetemi képzésben és továbbképzésben tankönyvként szerepel."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

3 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!